Verstappen: "We missen de juiste balans"

De eerste twee weekenden van het nieuwe Formule 1-seizoen verliepen niet geheel zoals Max Verstappen had gehoopt en ook de eerste dag van de Grand Prix van Hongarije ging niet geheel naar wens voor de Nederlander. Met een zevende tijd en wisselende weersomstandigheden was Verstappen niet erg tevreden.

"De eerste vrije training ging niet best. We hebben veel om naar te kijken en het is jammer dat de tweede vrije training nat was. Anders hadden we al wat kunnen aanpassen. We hebben nog veel werk te verzetten", aldus de Red Bull-coureur, zo lezen we op Verstappen.nl.

"Ik ben er niet blij mee, maar gelukkig hebben we een hele avond om het een en ander te bekijken, dingen te veranderen en het morgen beter te doen. We missen vooral de juiste balans. Het hele weekend lijkt het weer vergelijkbaar met vandaag te gaan worden. Er is voor elke dag wat regen voorspeld. Het is te vroeg om nu al een voorspelling te doen voor de rest van het weekend. We zullen het zien morgen", zo blikte Verstappen voorzichtig vooruit.