Warhammer 40,000: Mechanicus is op consoles uit

Kasedo Games, het digitale uitgeverslabel van Kalypso, maakt bekend dat de turn-based tactical game, Warhammer 40,000: Mechanicus, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Daar hoort natuurlijk een releasetrailer bij.

De trailer geeft spelers een indruk geeft van de turn-based battles, aanpassingsopties en Necron-tombes waarin spelers moeten strijden voor het voortbestaan van de hele mensheid.

Als leider van het Adeptus Mechanicus-leger, moeten spelers hun Tech-priests en troepen leiden op een tactische quest om oeroude technologieën op te diepen uit de mysterieuze Necron-tombes van de planeet Silva Tenebris. De console-release van Mechanicus is gebaseerd op de pc-versie, inclusief de Heretek-DLC. Hierin moeten spelers het met hun Tech-priests opnemen tegen vijanden in vijf nieuwe missies met nieuwe mogelijkheden, troepen en ontgrendelbare vuurkracht.

Spelers krijgen bij de concole-versie ook de speciale Omnissiah Edition-content, inclusief de soundtrack, het korte verhaal ‘Deus Ex Mechanicus’ van Andy Chambers, het digitale artbook en een slagwapen, de Arc Scourge.