FOK! Wat een weer: eerst regen

Vanmorgen vroeg zijn er met name in het noorden en oosten mistbanken die echter snel oplossen. Verder zijn er perioden met zon en vooral in het noorden en oosten ontstaat een enkele bui. In de loop van de middag en avond neemt in het zuiden de bewolking toe en kan ook daar een enkele bui voorkomen. De maxima liggen rond 19°C. De wind is west tot noordwest en overwegend zwak.

In de nacht naar donderdag neemt de bewolking van het westen uit toe. In het noordoosten zijn er eerst nog opklaringen en is er aanvankelijk kans op mistbanken. Aan het einde van de nacht gaat het in het westen af en toe regenen. De minima liggen tussen 15°C in het zuidwesten en 8°C in het noordoosten. De wind draait naar zuidwest tot zuid en is overwegend zwak.

Donderdag overdag is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. Het wordt ongeveer 18°C. Pas in de avond wordt het van het noordwesten uit droger met enkele opklaringen. De wind draait van het westen uit naar een westelijke richting, aan de kust naar noordwest en is zwak, aan de kust matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Zomeravond in Purmerend (Foto: Pukeko)
Een fraaie foto uit Purmerend tijdens een mooie zomeravond. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.