Electronic Arts kondigt UFC 4 aan

Electronic Arts heeft EA Sports UFC 4 onthuld met UFC-kampioen middengewicht Israel 'The Last Stylebender' Adesanya en UFC-weltergewichtdeelnemer Jorge 'Gamebred' Masvidal als het cover-atletenduo van het spel.

EA Sports UFC 4 heeft een nieuw voortgangssysteem, vernieuwde takedown- en grondmechanismen en vloeiendere clinch-naar-aanvalscombinaties. Spelers kunnen personages ontwikkelen en aanpassen via een geünificeerd voortgangssysteem in alle modes om in de nieuwe Career Mode als onbekende amateur uit te groeien tot UFC-superster. Nieuw in UFC 4 is dat spelers de wereld kunnen uitdagen in nieuwe Blitz Battles of Online World Championships om de kampioen te worden. Prestatiedetails zoals gewichtsklasse en een van de vijf MMA-disciplines, waaronder worstelen, jiujitsu, boksen en nog veel meer, definiëren hoe spelers vechten, en 1600+ nieuwe uitrustingen die je kunt verdienen, 120+ emotes en meer stellen spelers in staat om tijdens het spelen uiting te geven aan hun persoonlijkheid.

EA Sports UFC 4 is verkrijgbaar op vrijdag 14 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One. Spelers die het spel pre-orderen krijgen de boksers Tyson Fury en Anthony Joshua, samen met een Backyard Customization Pack en Kumite Customization Pack inclusief cosmetische items. Er zijn extra voordelen beschikbaar voor spelers die UFC 4 kopen via een in-game tile in UFC 3 of UFC 2, inclusief 10% korting op UFC 4, krijgskunstlegende Bruce Lee en 500 UFC-punten.