FOK! Wat eten we vandaag? #BijzonderBelegdBrood

Elke woensdag en zondag bereiden users in ons subforum Culinesse à  gogo volgens een van tevoren bedacht thema een maaltijd. De algemene spelregels zijn simpel: op de bewuste dag maak je je gerecht en post je in de loop van de dag/avond een foto van je (mis)baksel in het thema-topic van die dag. Aanvullende voorwaarden worden per thema in het thematopic geplaatst. 

Vandaag gaan we creatief doen met Bijzonder belegd brood! Je hoeft het brood niet zelf te bakken, maar het mag natuurlijk wel! De focus ligt vandaag op wat je er op doet. En ja, je kunt natuurlijk vanalles op een broodje of boterham leggen, denk maar aan een broodje gezond met sla, ham, (gebakken) ei, komkommer en tomaat. Maar je kunt ook eens gek doen en verschillende gerechten combineren zoals ik een paar weken geleden deed met een tosti frikandel speciaal

Nieuwsgierig geworden naar de thema's die al geweest zijn of nog komen gaan? Hier vind je het overlegtopic. En natuurlijk de hamvraag van vandaag: wat is jouw favoriete broodje?

Een tosti frikandel speciaal  (Foto: FOK!)
Een tosti frikandel speciaal (Foto: FOK!)Een tosti frikandel speciaal  (Foto: FOK!)
Een tosti frikandel speciaal (Foto: FOK!)