Bakugan: Champions of Vestroia voor Switch aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment, Spin Master en WayForward hebben vandaag Bakugan: Champions of Vestroia aangekondigd.

Bakugan: Champions of Vestroia borduurt voort op de Bakugan-franchise, in navolging van de anime tv-serie, speelgoed, kaartspel en meer. De videogame vertelt een nieuw verhaal en biedt de welbekende Bakugan Brawls. Spelers sluiten vriendschappen met krachtige wezens (Bakugan) en kunnen hun teams naar wens samenstellen voor strategische 1-op-1-gevechten.

De 3D-wereld is verdeeld in verschillende districten met elk een eigen gevechtsarena. Spelers kunnen communiceren met andere personages, missies ondernemen en op verkenning gaan met hun Bakugan-vrienden. Verder kunnen ze hun skills online 1-op-1 meten met vrienden of spelers van over de wereld.

Bakugan: Champions of Vestroia is vanaf 4 november 2020 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Bij de release is ook een fysiek Deluxe-pakket verkrijgbaar met daarin de videogame, een exclusieve Ultima Dragonoid die in een Bakugan verandert, een ruilkaart, een magnetische sleutelkaart en twee BakuCores.