PlayStation Store Hong Kong lekt Far Cry 6

Na al het gelek van Assassin's Creed: Valhalla-gameplay zal Ubisoft zal wel blij zijn dat de PlayStation Store van Hong Kong iets te vroeg was met het publiceren van de pagina over Far Cry 6. De pagina is ondertussen weer weggehaald, maar screenshots zullen deze fout niet meer laten vergeten.

De verhaalbeschrijving meldt: welkom in Yara, een in de tijd bevroren tropisch paradijs. Als de dictator van Yara is Anton Castillo van plan om zijn natie op welke manier dan ook weer in zijn oude glorie te herstellen, met zijn zoon Diego in zijn bloedige voetsporen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend.

Speel als Dani Rojas, een lokale Yaran en word een guerrillastrijder om de natie te bevrijden. Vecht tegen de troepen van Anton in de grootste Far Cry tot nu toe over oerwouden, stranden en Esperanza, de hoofdstad van Yara. Gebruik geïmproviseerde wapens, voertuigen en Amigo's, de nieuwe Fangs for Hire om het tirannieke regime tot de grond toe af te branden.

Mocht je je afvragen hoe het zit met next-gen versies: "deze digitale FAR CRY 6 PlayStation 4-game geeft toegang tot de overeenkomstige FAR CRY 6 PlayStation 5 digitale versie zonder extra kosten, indien beschikbaar. Vereist een PlayStation 5 of een PlayStation 5 Digital Edition, een PlayStation Network-registratie, extra opslag en breedbandinternet."

Zondag is Ubisoft Forward, een online streaming-event waarin we vast een trailer te zien gaan krijgen.

Far Cry 6 - leak (Foto: Ubisoft)