Arcadestyle knokken in WWE 2K Battlegrounds

2K kondigt aan dat WWE 2K Battlegrounds op 18 september 2020 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, pc via Steam, Nintendo Switch en Google Stadia. WWE 2K Battlegrounds is een arcade brawler met over-the-top WWE-actie. Het roster bestaat uit meer dan 70 WWE Superstars en Legends bij de lancering en er komen extra Superstars na release bij.

Acht unieke Battlegrounds-omgevingen spelen een grote rol in de actie. Ze bevatten interactieve elementen die de chaos vergroten, naast melee-wapens die spelers kunnen gebruiken om tegenstanders neer te slaan. Maak je entree vanuit militaire helikopters, sla tegenstanders met auto's in een autowinkel en gooi ze in de kaken van een hongerige alligator in het moeras. WWE-commentatoren Mauro Ranallo en Jerry "The King" Lawler kletsen alles bij elkaar.

Spelers kunnen ook hun eigen arena's aanpassen om elke vechtpartij een persoonlijk tintje te geven. Ook kunnen ze de Superstar Creator gebruiken om hun eigen, unieke WWE Superstar te creëren met verschillende lichaamstypes en -maten, gezichtskenmerken, kleding, haar en vechtstijlen. Kies uit de Powerhouse, Technician, High-Flyer, Brawler en All-Rounder om de stijl te vinden die het beste bij je past. Power-ups in arcade-stijl, zoals Flaming Fist, Ice Breath en Earthquake kunnen de uitkomst van een wedstrijd snel veranderen.

WWE 2K Battlegrounds is nu beschikbaar voor pre-order in Standard Edition (€39,99) en Digital Deluxe Edition (€49,99). Spelers die de Standard Edition vooraf bestellen, ontvangen bij de release WWE Hall of Famer Edge. De Digital Deluxe Edition bevat Edge, evenals alle versies van "Stone Cold" Steve Austin, The Rock en Ronda Rousey die aan het begin van het spel zijn unlocked. Daarnaast bevat deze editie 1100 Golden Bucks, een in-game valuta die kan worden gebruikt om Superstars te ontgrendelen, evenals cosmetische items.