Linssen alsnog naar Feyenoord

Feyenoord heeft Bryan Linssen alsnog aangetrokken. In mei leken de Rotterdammers nog naast de komst van de Limburger te grijpen, maar Linssen tekent alsnog bij Feyenoord. De 29-jarige aanvaller heeft een contract voor drie jaar getekend.

"Het is geen geheim dat we al langer gecharmeerd zijn van Bryan", licht technisch directeur Frank Arnesen toe op de website van Feyenoord. "Zowel voor hem als voor ons is dit een stap vooruit."

Eerder werden de onderhandelingen nog gestopt omdat beide partijen niet nader tot elkaar konden komen. "Ik schrok heel erg van hun eerste voorstel en hield er geen fijn gevoel aan over. Het was duidelijk dat ik geen eerste keuze was voor Feyenoord", zei Linssen twee maanden geleden.

Nu zijn de Rotterdammers en Linssen er toch uitgekomen met elkaar en speelt hij volgend seizoen alsnog voor zijn droomclub.

Linssen maakte in 2008 zijn debuut in het betaald voetbal in het shirt van Fortuna Sittard. De geboren Limburger kwam uiteindelijk via MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen bij zijn huidige club Vitesse terecht. Daar speelde hij 113 wedstrijden en was de aanvaller goed voor 47 doelpunten. In totaal heeft Linssen 88 doelpunten gemaakt in de eredivisie.