Pröpper zet reuzenstap met Brighton en brengt Krul en Norwich op randje afgrond

Het wordt steeds lastiger voor Norwich City om degradatie uit de Premier League te ontlopen. De hekkensluiter verloor vanmiddag ook het thuisduel met Brighton & Hove Albion (0-1).

Leandro Trossard tekende voor de enige treffer. De Belg passeerde doelman Tim Krul in de 25ste minuut. Norwich City had vanmiddag weinig in te brengen. Pas in blessuretijd kregen ze een eerste echt grote kans, maar de kopbal van Adam Idah belandde tegen de paal. Norwich staat al 560 minuten droog en houdt voorlopig een achterstand van zeven punten op Watford, de 'veilige’ nummer zeventien van de ranglijst. Norwich heeft nog vijf competitieduels op het programma staan.

Davy Pröpper speelde de hele wedstrijd voor Brighton, de huidige nummer 15 van de Premier League. Dankzij de driepunter heeft is de ploeg zo goed als zeker van een nieuw startbewijs voor de Premier League.