Man fapt lul kapot en eist 25 miljoen dollar

Erik Estavillo pleegt graag een fapje. Sterker nog, dat doet hij wel érg vaak. Nóg sterker: ons aller Erik heeft zijn jongeheer kapot zitten raggen en nu eist hij heel veel geld.

De man uit San Francisco zegt dat hij last heeft van onder meer een obsessief cumpulsieve stoornis (OCS), waardoor zijn seksverslaving aan wordt gewakkerd. Dat gebeurt vooral door streamingsplatform Twitch: de arme man krijgt er constant 'suggestief geklede vrouwelijke streamers' aanbevolen en dan kan hij niks anders dan even de hendel aanzwaaien.

Erik vindt het niet kunnen dat hij op Twitch niet kan filteren op geslacht, wat hem naar eigen zeggen zou helpen om de hoeveelheid armfitness te beperken. Zo kocht hij een keer een seksspeeltje om dagelijks, al kijkend naar Twitch-streamsters, even in de paal te klimmen. Dat ding vibreerde en daarmee verwondde hij zijn geslachtsdeel.

Nou kennen we allemaal de term 'even het plafond witten', maar Erik ging wel redelijk die kant op: hij claimt dat hij zijn puddingbuks (©Djeez) op zijn beeldscherm leegde, resulterend in kortsluiting in zijn appartement. Ook heeft hij bloeddoorlopen ogen wegens het vele staren naar het scherm. Kortom, het is allemaal de schuld van Twitch en hij eist nu 25 miljoen dollar schadevergoeding.

Overigens viel hij ook al eens Nintendo, Microsoft en Sony aan in de rechtbank, zonder succes. Toch wensen we deze rasFOK!ker een goede uitkomst.