Coveratleten onthuld voor NBA 2K21

2K Games heeft het volledige overzicht van cover-atleten voor NBA 2K21 onthult. Op de cover van de current-generation versie van NBA 2K21 is vijfvoudig NBA All-Star Damian Lillard te vinden. Zion Williamson, 2019 National College Player of the Year, heeft zijn weg gevonden naar de cover van de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies. Tenslotte worden Kobe Bryants levenslange prestaties geëerd in de Mamba Forever Edition.

"NBA 2K21 is een monumentale sprong vooruit voor de franchise", aldus Greg Thomas, president van Visual Concepts. "We hebben al onze ervaringen en ontwikkel-expertise gecombineerd om zo de best mogelijke game te creëren. Voor PlayStation 5 en Xbox Series X bouwen we de game van de grond af aan op om volledig te profiteren van de next-gen kracht en technologie."

Dit jaar biedt NBA 2K21 twee edities van de game op digitaal en fysiek gebied: een standaard editie en een speciale Mamba Forever Edition. NBA 2K21 is verkrijgbaar voor €69,99 op de huidige generatie consoles. Voor de PlayStation 5 en Xbox Series X zal de game beschikbaar zijn voor €74,99. De Mamba Forever Edition komt uit voor €99,99 voor zowel de huidige als de volgende generatie consoles. Deze bevat dual-access, waarbij je bij aanschaf van de Mamba Forever Edition op de huidige of volgende generatie console ook wordt voorzien van een kopie van de standaard editie van de game voor de andere generatie binnen dezelfde console-familie zonder bijkomende kosten.

NBA 2K21 is voorzien van MyTEAM Cross-Progressie en een Shared VC Wallet binnen dezelfde console-familie (van PS4 naar PS5 en van Xbox One naar Xbox Series X). MyTeam Cross-Progressie biedt de mogelijkheid om alle MyTEAM Points, Tokens, kaarten en voortgang te delen op zowel de huidige als de volgende generatie-versies binnen dezelfde console-familie. Tegelijkertijd betekent de Shared VC Wallet dat alle verdiende of aangeschafte VC beschikbaar zijn voor zowel de huidige als de volgende generatie-versies binnen dezelfde console-familie.

NBA 2K21 zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows pc en Google Stadia op 4 september 2020. Daarnaast zal beschikbaar zijn als launc titel voor PlayStation 5 en Xbox Series X tijdens de feestdagen.

NBA 2K21 - Cover athletes (Foto: 2K Games)