FOK! Wat een weer: omgedraaid

Hallo!

Daar zijn we weer. Ik stond gisteren al op met de gedachte: dit wordt weer zo'n dag. En inderdaad. De hele dag liepen de neerslaghoeveelheden in het zuiden en oosten op, terwijl ik naar die mislukte zon zat te kijken. Uiteindelijk viel er in een brede strook vanaf Zeeland tot aan Drenthe zo'n 10 tot 35 mm regen. En wie mocht er weer toekijken? Juist. Ik ja. Geen druppel is er in dit tijdsvak gevallen hier.   Het zit me al helemaal niet mee, want ook alle grote buien van afgelopen tijd ontweken Haarlem. Vandaag zal dat niet veel anders zijn.

De regen heeft ons land verlaten, maar er naderen nu wel enkele buien het noordwesten van het land. Met name de Wadden krijgen hiermee te maken. Elders in het land blijft het droog.

Vandaag zijn de rollen omgedraaid. In het zuiden is het vrijwel overal droog met perioden met zon, terwijl de buien zich in het noorden bevinden. Dat betekent dus dat Haarlem wederom mag gaan toekijken. Ik krijg er wat van inmiddels. De buien in het noorden kunnen pittig zijn en gepaard gaan met hagel en onweer. 

Het wordt hierbij ongeveer 20 graden en de wind is westelijk, in het noorden uiteindelijk zelfs richting noord. 

Meer weer op FOK!

ICM3 (Foto: FOK!)
Een ICM3 in Hollands weer. Foto: FOK!

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.