FOK! Wat een weer: wisselvallig

In het midden en noorden is er vrij veel bewolking en valt van tijd tot tijd lichte regen. In het zuiden is het aanvankelijk droog en komt de zon ook af en toe tevoorschijn. In de middag wordt de bewolking van het zuidwesten uit steeds dikker en later volgt in het zuiden en mogelijk ook in het midden regen. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C en 21°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er met name in de zuidoostelijke helft van het land perioden met regen. Het koelt af naar een graad of 15. De zuidwestenwind is meest matig.

Morgen overdag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen, met de meeste neerslag in het zuidoosten en de minste neerslag in het noordwesten. In het zuidoosten valt op veel plaatsen 10-20 mm in 24 uur tijd, plaatselijk mogelijk zelfs 30 mm. In de loop van de middag klaart het van het westen uit op en wordt het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De zuidwestenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Ergens in de natuur (Foto: FOK!)
Ergens in ons land. (Foto:Fok!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.