6 tegen 1: 14-jarige knul neergestoken in Goes

Rond 20.55 uur zondagavond kwam er een melding binnen via 112 dat er een persoon was neergestoken op de J.A. van der Goeskade in Goes. Een jongeman zou gewond zijn geraakt. Door de politie zijn even later zes verdachten aangehouden.

Het slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Middelburg, is door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht, daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. Agenten stelden ter plaatse een onderzoek in. Door hen werden verschillende getuigen gehoord en ook werden camerabeelden bekeken. Ook is in de omgeving van de J.A. van der Goeskade sporenonderzoek gedaan. De zes aangehouden verdachten zijn allemaal minderjarig (15/16 jaar) en afkomstig uit Middelburg en Vlissingen.

Zondagavond hebben duikers nog gezocht naar het wapen waarmee gestoken zou zijn, maar dat is nog niet aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Zij worden maandag verder gehoord over het feit. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp