Arsenal en Chelsea naar halve finales FA Cup

Arsenal en Chelsea hebben zondag de halve finales van de FA Cup bereikt. Uit bij Sheffield United won Arsenal met 1-2. Chelsea was met 0-1 te sterk voor Leicester City.

De wedstrijd tussen Sheffield United en Arsenal leek lange tijd uit de monden in een 0-1 overwinning voor de bezoekers. In de slotfase kwam Sheffield langszij. Dani Ceballos zorgde in blessuretijd voor de winnende treffer.

Het duel tussen de nummer drie en vier van de Premier League werd pas in de tweede helft beslist. Na ruim een uur spelen maakte Ross Barkley het enige doelpunt van de wedstrijd.

Update 21.29 uur
In het vierde kwartfinale duel won Manchester City met 0-2 bij Newcastle United. In de rust van deze wedstrijd werd geloot voor de halve finales.