Donderdag meer informatie over Outriders

Square Enix kondigt de tweede Outriders Broadcast aan. Deze geeft spelers een voorproefje van de game. Zo komen spelers meer te weten over de speciale krachten, de gevechten en de omgevingen die hen wachten in de komende RPG-shooter.

De tweede Outriders Broadcast is getiteld 'Beyond the Frontier'. De uitzending toont nieuwe omgevingen, brengt de structuur van de game in kaart, en maakt meer bekend over de Pyromancer-klasse. De tweede aflevering van de Outriders Broadcast wordt uitgezonden op donderdag 2 juli om 18:00 uur via Twitch: www.twitch.tv/squareenix.

"We hebben een sfeervolle gamewereld gebouwd, met de speler als middelpunt. Als speler zal je je eigen stempel op deze wereld zetten, waarbij je acties en prestaties worden erkend door de mensen in de steden en nederzettingen van Enoch. Je reis voert je door het gevaarlijke grensgebied van een wereld die via hyper-evolutie een dodelijke bedreiging voor de mensheid is geworden. Zo beleef je een episch verhaal over kracht, ontdekkingen en de prijs die we betalen voor het verleggen van onze grenzen", zei Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. "We kunnen niet wachten om spelers te tonen hoe de campaign, side-quests en aanvullende content allemaal samenkomen. Er zal in Outriders bijzonder veel te doen zijn voor spelers, of die nu in hun eentje spelen of in de coöpstand."

Outriders verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en pc.