Diemers voor drie jaar naar Feyenoord

Mark Diemers mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De 26-jarige middenvelder doorstond zonder problemen de medische keuring in De Kuip en zette daarna zijn handtekening onder zijn nieuwe contract. De 26-jarige middenvelder tekent voor drie jaar bij de Rotterdamse club. Naar verluidt maakt Feyenoord één miljoen over naar Fortuna Sittard.

"Dit had ik pak 'm beet twee, drie jaar geleden niet gedacht. Dat een mooie club als Feyenoord zich voor mij meldt, maakt me trots. Ik ben vorige week al op 1908 geweest voor een gesprek met de trainers. Dat was heel fijn. Ik zal hard moeten werken voor mijn plekje, maar daar ga ik mijn uiterste best voor doen", zegt Diemers op de website van zijn nieuwe club.

Ook trainer Dick Advocaat is blij met de komst van de middenvelder. "Hij maakte op mij een uitstekende indruk in de drie wedstrijden die Feyenoord afgelopen seizoen speelde tegen Fortuna Sittard", geeft Advocaat aan. "Ook uit de andere wedstrijden die ik van hem heb gezien blijkt wel dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt die we bij Feyenoord goed kunnen gebruiken."

Technisch directeur Frank Arnesen komt ook aan het woord: "We zien Diemers als een goede versterking voor ons middenveld. Hij is een harde werker met een goede pass en een prima schot. Een speler met de nodige ervaring in de Eredivisie die klaar is voor de volgende stap: schitteren bij Feyenoord."