Tussen de dieren in Hunting Simulator 2

Nacon onthult meer details over Hunting Simulator 2. In een nieuwe video maak je kennis met de verschillende dieren die je in de game kunt vinden.

Het ontwikkelteam van Hunting Simulator 2 heeft veel aandacht besteed aan de omgevingen in de game, zodat spelers volledig in de natuur op kunnen gaan. Tijdens het verkennen van de zes verschillende jachtreservaten die zijn nagemaakt in Hunting simulator 2, kunnen spelers 33 diersoorten in hun natuurlijke omgevingen tegenkomen.

Spelers kunnen oog in oog komen te staan met groot en klein wild, watervogels en roofdieren, waarbij elk dier zich realistisch gedraagt dankzij de speciaal hiervoor ontworpen kunstmatige intelligentie, voor een zo compleet mogelijke game-ervaring. Tijdens je virtuele jacht moet je goed letten op de verschillende sporen die dieren achterlaten en ze zo voorzichtig mogelijk naderen, of ze nu alleen zijn, in een groep, of op hun eigen prooi jagen.

Hunting Simulator 2 is vanaf 25 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, en vanaf 16 juli voor pc. Een Nintendo Switch-versie wordt later uitgebracht.