FOK! Wat een weer: zon en vanmiddag kans op een bui

Vanochtend lost de mist op en er zijn dan perioden met zon. Vanmiddag ontstaan er enkele buien met daarbij nog een kleine kans op onweer. Vanavond verdwijnen de buien. De maxima lopen uiteen van 17°C aan de noordwestkust tot 22°C in het oosten. De wind wordt westelijk en neemt toe naar matig. Vanmiddag aan de zuidwestkust kans op west, 6 Bft

Komende nacht zijn er opklaringen met mogelijk een enkele mistbank. Het koelt af naar ongeveer 12°C. De zuidwestenwind is zwak tot matig. Aan zee staat een westenwind.

Zaterdagochtend begint zonnig, maar geleidelijk ontstaan er stapelwolken. In de middag groeit een enkele stapelwolk uit tot een bui, die in de avond weer verdwijnen. Het zijn lichtere buien dan we de afgelopen dagen gehad hebben. De temperatuur loopt op naar ongeveer 22°C. Er staat een matige westenwind. In de avond wordt de wind zwak en variabel. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Charged spotte wat mooie bedreigende bewolking  (Foto: Charged)
Charged spotte wat mooie bedreigende bewolking (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.