Scarlet Nexus introduceert Yuito Sumeragi

Na de trailer van gisteren heeft Bandai Namco nu meer details over de hoofdpersonage van Scarlet Nexus, Yuito Sumeragi, onthuld.

In Scarlet Nexus is een vreemde levensvorm uit de hemel neerdaald genaamd "Others". Ze beginnen zich te voeden aan de breinen van levende wezens op aarde, waaronder ook mensen. Om het tegen deze nieuwe vijand te kunnen opnemen werd het "Other Suppression Force" (OSF) opgericht in New Himuka. Het OSF bestaat enkel uit mensen die over de nodige krachten beschikken om Others te kunnen verslaan en worden dan ook aanzien als ware helden.

Elk jaar zijn er meer en meer rekruten die de rangen van het OSF willen vervoegen om deel te nemen aan het gevecht tussen de mensheid en de Others. Onder hen ook Yuito Sumeragi, een slimme jongen met een goed hart en positieve ingesteldheid, tevens lid van de Sumeragi-familie en afstammeling van een van de oprichters van New Himuka.

Yuito werd ooit zelf van een Other gered door een lid van het OSF en trainde sindsdien hard om ook, op een dag, de burgers van zijn stad te kunnen redden.

Scarlet Nexus verschijnt op de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam.