Undercoverpersonage Ferry Bouman schittert in eigen film

Personage Ferry Bouman uit de serie Undercover krijgt een eigen film met de titel Ferry. Dit heeft Netflix vandaag bekendgemaakt.

Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap keren beiden terug in de prequel, dat zich richt op de beginjaren van Ferry Bouman. Het verhaal neemt ons terug naar 2006, waar Ferry als drugskoning voor de machtige hasjbaron Ralph Brink in Amsterdam werkt. Als de bende van Brink wordt overvallen raakt de zoon van de hashbaron dodelijk gewond. Alle sporen van de daders leiden naar een paar kampers in Brabant. Ferry gaat op pad om meer te weten te komen en wraak te nemen.

“Het succes van Undercover en de manier waarop onze kijkers Ferry, Danielle en John in hun harten hebben gesloten, is voor een maker het allerbeste waar je op kan hopen,” zegt Nico Moolenaar, scenarist en creative producer, tegen RTL Boulevard. “We zijn trots dat we van Netflix de kans krijgen om te vertellen waar Ferry vandaan komt, hoe hij Danielle heeft leren kennen en hoe hij op de camping is beland, lang voor er sprake was van undercoveragenten in zijn leven.”

Het is nog niet bekend wanneer de filmopnames starten en wanneer Ferry op Netflix te zien is.