13 Sentinels: Aegis Rim naar Europa

Atlus laat weten dat 13 Sentinels: Aegis Rim op 8 september voor de PlayStation 4 in Europa verschijnt. De game heeft in Japan al vele prijzen in de wacht gesleept. 13 Stories-trailer introduceert de hoofdpersonages van de met elkaar verweven verhalen.

Vanillaware, de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, werken aan een sci-fi-mysterie dat zich uitstrekt over dertien met elkaar verweven verhalen. Zoals voorgaande spellen is ook deze met de hand getekend. 13 Sentinels: Aegis Rim is een side-scrolling 2D-avontuur. Pas de Sentinels aan met je eigen arsenaal mechsuit-wapens enversla je vijanden in top-down-gevechten.

Vanwege de impact van COVID-19 op productieschema’s zal 13 Sentinels: Aegis Rim bij de release op 8 september alleen Japanse stemmen hebben. Later komt een gratis patch beschikbaar met de Engelse voice-overs. De datum waarop deze patch verschijnt wordt later bekendgemaakt.

Je kunt de game nu pre-orderen. Dan krijg je een exclusief artbook met handgetekende art. Binnenkort komt voor digitale pre-orders in de PlayStation Store ook een digitaal artbook beschikbaar.