Gordon kotst al twee dagen

Onze nationale knuffelbeer, de immer sympathieke zanger Gordon Heukeroth, kan de steun van FOK!'kers even goed gebruiken. Via Instagram laat Gordon namelijk weten al dagen kotsmisselijk te zijn.

"Ik lig al twee dagen kotsend op bed", zo laat hij via het sociale mediaplatform weten. Tevens laat hij enigszins overbodig de benodigde emmer zien. Donderdag heeft de inmiddels 51-jarige hunk een maagballon ingeslikt, maar dat bevalt voor geen meter en de hik speelt hem parten.

"...omdat dat ding eruit wil", zo denkt Gordon, die de ballon heeft laten plaatsen om, vanwege zijn diabetes, sneller af te vallen dan het volgen van een dieet. "Het gaat gelukkig nu iets beter, maar als ik dit had geweten", klaagt hij. 

Van zijn Instagrammatties krijgt hij in ieder geval voldoende steun. "Lieve schat: t is kut: t hele afval gedoe!", aldus Marretje67. Kleintjegrootje leeft ook mee. "Succes en wees verzichtig", klinkt het compassievol. Nikki.van.vliet.9 heeft een toptip en vindt dat Gordon de site van de 'Weight Watchers' eens moet bezoeken: "Zo makkelijk en eten wat je wilt misschien weet je dat al maar zoniet je bent een topper en kan dit !"

Zo komen we bij de FOK!'kers. Welke wens hebben jullie voor Gordon?!!