Warner Bros. stelt releases van Tenet en Wonder Woman 1984 uit

Maandenlang hielden de studio en regisseur Christopher Nolan (Inception, Dunkirk) voet bij stuk. Tenet zou ondanks alle sluitingen van bioscopen wereldwijd gewoon uitkomen op 17 juli. Helaas is men er toch van terug moeten komen. De film komt nu twee weken later uit, op 31 juli. 

Een precieze reden voor de vertraging is niet gegeven. Wel zal Inception, 10 jaar na dato, weer even in de bios terug komen. Dit zal tevens betekenen dat Mulan op 24 juli vooralsnog de eerste grote blockbuster release van deze zomer zal zijn.

Waar Tenet over gaat is nog niemand duidelijk. Iets met tijd en het voorkomen van de Derde Wereldoorlog. Mysterie alom en een film om naar vooruit te kijken! 

Ook Wonder Woman 1984, de vierde film met Gal Gadot als de DC-superheld en het vervolg op haar solofilm uit 2017, wordt opnieuw uitgesteld. De film zou oorspronkelijk vorig jaar november uitkomen, maar werd uitgesteld naar vorige week, en door de coronacrisis weer verschoven naar augustus. De film komt in plaats daarvan uit op 1 oktober, zo meldt Gadot zelf op haar social media. "Het zal het wachten waard zijn," verzekert ze haar fans.