Politie op zoek naar identiteit overleden man Utrecht CS

Dinsdag 9 juni is een man overleden op station Utrecht Centraal. De politie heeft de identiteit van de man nog niet kunnen vaststellen en vraagt hulp aan mensen die hem herkennen. Politieonderzoek wijst uit dat er geen misdrijf is gepleegd.

De man overleed rond 19:00 uur op het station. Uit onderzoek is gebleken dat de man om 14.21 uur op Utrecht Centraal is aangekomen met de intercity uit de richting van Den Helder. Het is onbekend op welk station precies de man is ingestapt. De politie probeert op verschillende manieren achter de identiteit van de man te komen, maar dat is nog niet gelukt. Daarom verspreidt de politie zijn foto en signalement, in de hoop dat iemand die hem kent, contact opneemt.

Het gaat om een donkergetinte man met verzorgd uiterlijk, vermoedelijk 40-50 jaar. Hij is 1.70 m lang en heeft een slank postuur en kaal/kort grijs haar. Hij droeg een blauw/wit/rood geblokte jas van het merk Collider, met aan de achterzijde de opdruk Nothing Will, een zwarte bodywarmer onder zijn jas, wit shirt en een donkere jeans van het merk Abercrombie and Fitch.

Verder droeg hij rode sportschoenen, een petje en een groen mondkapje, hij had een een horloge van het merk Police om en hij had een rode tas bij zich (vermoedelijk plastic boodschappentas). Deze is na het overlijden van de man niet meer aangetroffen. 

De vraag is wie deze man herkent aan de hand van het signalement, of weet op welk station de man is ingestapt. Ook wil de politie weten wie de tas op Utrecht centraal heeft gezien.  Mensen met inormatie kunnen contact opnemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Politie op zoek naar identiteit overleden man Utrecht CS (Afbeelding: Politie)
Politie op zoek naar identiteit overleden man Utrecht CS (Afbeelding: Politie)