FOK! Wat een weer: bewolkt

Gegroet!

Het was gisteren een overwegend bewolkte dag. Verspreid over het land vielen er nog een paar buitjes, maar die waren lang zo zwaar niet meer dan de afgelopen dagen. Gisteravond regende het hier en daar nog wel even flink door. In Krommenie viel in totaal 27 mm tot gistermorgen vroeg. Overdag viel het verder wel mee. Het was wel heel fris buiten.

Ook vandaag is er niet zo veel kleur in het weer. De bewolking overheerst en zo her en der valt er een beetje regen of motregen. Ook nu verwacht ik hooguit 2 à 3 mm op de natste plekken. Misschien dat in de loop van de middag de zon er nog even doorheen prikt, maar of dat veel zal zijn waag ik te betwijfelen. Het wordt iestje zachter dan vandaag met maxima van 14 op de Wadden tot 18 in het zuidoosten. De wind draait naar het noorden en neemt toe naar matig tot vrij krachtig 4 tot 5.

Dinsdag en woensdag breekt de zon er vaker door, maar blijven de temperaturen nog gematigd. Vanaf donderdag lijkt het echt wat warmer te worden, maar neemt ook de kans op een flinke regen-of onweersbui toe.

Fijne week!  

Meer weer op FOK!

Baarnse Bossen (Foto: FOK!)
De Baarnse Bossen. (Foto:FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.