Borussia Dortmund wint nipt bij Hertha BSC

Het duel tussen Borussia Dortmund en Hertha BSC is zaterdag geëindigd in 1-0. Emre Can zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Door een sterk defensief spelend Hertha wist de thuisclub in de eerste helft geen grote kans te creëren. Javairô Dilrosun begon in de basis maar de 21-jarige Nederlander moest na een half uur spelen het veld verlaten met ogenschijnlijk een dijbeenblessure.

Vlak na rust miste Jadon Sancho om vanaf een meter of vijf de bal in het doel te schieten. De bij Hertha ingevallen aanvaller Alexander Esswein schoot net naast. In de 58e minuut viel het enige doelpunt van de wedstrijd. Julian Brandt speelde zijn ploeggenot Can vrij die vervolgens doelman Almenning Jarstein verschalkte.