58-jarige man doodgeschoten in Rotterdam, politie zoekt getuigen

Bij een schietincident op de Clazina Kouwenbergzoom Rotterdam is vrijdagavond een 58-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. Hulpverleners troffen de man zwaargewond aan. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet baten. Hij overleed ter plekke. Een speciaal rechercheteam onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

Omwonenden hoorden om 22:15 uur meerdere schoten en belden 112. Hulpdiensten konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen. Ondanks pogingen de man te reanimeren, overleed hij ter plekke. Direct werd een onderzoek in de omgeving gestart. Er is met getuigen gesproken en vandaag gaat dat onderzoek verder. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel, niet ver van de Clazina Kouwenbergzoom, werd kort na het schietincident een brandende auto aangetroffen. De politie vermoedt dat het de vluchtauto is en heeft uitvoerig sporenonderzoek verricht. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.