Oud-Playboymodel wil voetbalclub kopen

Ooit van Anamaria Prodan gehoord? Wij ook niet, maar de 47-jarige Roemeense staat schijnbaar bekend als misschien wel de aantrekkelijkste voetbalmakelaar ter wereld, daarvoor poseerde ze onder meer in de Playboy.

In Roemeense media verscheen een bericht waarin werd gevraagd wat ze na de coronacrisis gaat doen en daaruit bleek dat ze plannen heeft: ze heeft een club op haar verlanglijstje staan. Het gaat om FC Hermannstadt uit Sibiu, in het Duits ook wel Hermannstadt genoemd, uitkomend in de hoogste divisie.

De club zit flink in de schulden, maar Prodan liet weten dat ze er toch interesse in heeft. Ervaring met de voetbalwereld heeft ze als makelaar absoluut: onder meer Adrian Mutu stond ooit op haar lijstje, en in 2016 hielp ze Nicolae Stanciu voor een kleine tien miljoen euro van Steaua Boekarest naar Anderlecht. Daarnaast is ze al twaalf jaar getrouwd met ex-international Laurentiu Reghecampf.

Een bericht over een Playboymodel zou zonder foto's natuurlijk niet zo boeiend zijn, dus wijzen we hier even naar haar Instagrampagina.