FOK! Wat een weer: Veel zon

Vandaag is er veel zon, maar in de middag ontstaan er ook enkele stapelwolken. Het blijft droog en in de avond lossen de stapelwolken weer op. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 19°C op de Wadden tot 25°C in het zuiden. De oost- tot noordoostenwind is matig en neemt in de loop van de middag aan zee en op het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

In de nacht van zaterdag op zondag is het helder. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 13°C in Zeeland. De wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig.

Zondag overdag ontstaan er stapelwolken en trekt er ook van tijd tot tijd sluierbewolking over. Het blijft droog. In de avond lossen de stapelwolken op. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind wordt noordoostelijk en matig, aan de kust in de middag mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Klapmongeaul was bij een van de waaien in de polder van Eemnes
Klapmongeaul was bij een van de waaien in de polder van Eemnes 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.