FOK! Wat een weer: zonnig en heerlijk weer

Het is zonnig met in de loop van de dag hier en daar wat sluierbewolking of een enkele stapelwolk. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van ongeveer 17°C op de Wadden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De noordoostelijke wind is meest matig, in de loop van de middag aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

De komende nacht verloopt helder. De minimumtemperatuur komt uit op 6°C in het noordoosten en 11°C in Zeeland. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.

Zaterdag overdag is er veel zon en ontstaan met name landinwaarts in de loop van de dag stapelwolken. Het blijft droog en in de avond lossen de stapelwolken weer op. In het noordelijk kustgebied wordt het een graad of 19, elders loopt de temperatuur in de middag op naar waardes tussen 21 en 24°C. Mogelijk wordt in het zuiden de 25°C lokaal bereikt. De oost- tot noordoostenwind is matig en neemt in de loop van de middag aan zee en op het IJsselmeer toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Charged was gisteren in het Rembrandtpark te Amsterdam
Charged was gisteren in het Rembrandtpark te Amsterdam

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.