'Kuyt volgt eind volgend seizoen Advocaat op als hoofdtrainer bij Feyenoord'

Feyenoord begint het seizoen 2020/2021 met Dick Advocaat. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf is ook al duidelijk wie het seizoen daarop de hoofdtrainer zal zijn: Dirk Kuyt.

Driessen deed in Veronica Inside eerst een onthulling over Saïd Bakkati, die Jaap Stam achterna gaat naar FC Cincinnati. "Bakatti wordt op handen gedragen in Rotterdam, Advocaat wilde hem er ook graag bijhouden. Hij wilde zelf ook blijven, maar in zijn contract stond dat hij weg kon. Hij vroeg aan Feyenoord wat het toekomstplan was", aldus Driessen.

"Er werd hem een beeld geschetst dat hij dit seizoen kon blijven maar dat er daarna afscheid van hem genomen zou worden. Toen begon hij toch te twijfelen. Hij past niet in de toekomstige technische staf van Feyenoord", aldus Driessen, die meer informatie heeft. "Dirk Kuyt volgt Advocaat volgend jaar op."

Bakkati kwam dus niet voor in de toekomstplannen van Kuyt. De geboren Katwijker neemt Alfons Groenendijk mee als assistent, samen met Henrik Larsson. Ze komen allemaal uit de stal van spelersmakelaar Rob Jansen. John de Wolf mag wel bij Feyenoord blijven, die heeft nog een doorlopend contract.