FOK! Wat een weer: code groen: veel zon

Vandaag is er vrij veel zon, af en toe komt er sluierbewolking voor. In het uiterste noordoosten zijn er vanochtend nog wolkenvelden aanwezig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C vlak aan zee tot lokaal 25°C in het zuiden van het land. De zwakke wind komt eerst uit uiteenlopende richtingen, in de loop van de middag en avond uit richtingen tussen west en noord.

Komende nacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden aanwezig. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 9°C en de zwakke wind komt hoofdzakelijk uit een noordelijke richting.

Morgen overdag zijn er flinke perioden met zon en het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noordelijk kustgebied tot 24°C in het zuiden van het land. De noordelijke wind wordt matig, langs de kust later op de dag vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Mooi weer bij Geestmerambacht (Foto: FOK!)
Mooi weer bij Geestmerambacht (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.