Politie zoekt man die kopstoot geeft in supermarkt

Vorige week zaterdag (16 mei) vond er rond 16:30 uur een mishandeling plaats bij een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes. Een man gaf bij de broodjesafdeling een persoon een kopstoot. De politie zoekt getuigen of mensen die weten wie de man was die de kopstoot gaf.

De persoon die vorige week zaterdag boodschappen aan doen was in de supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes zag dat drie mannen wat geïrriteerd raakten tijdens het wachten bij de broodjesafdeling. De persoon sprak de drie mannen aan en kreeg vervolgens een kopstoot van een van de drie mannen. De man die de kopstoot gaf, verliet hierop direct de winkel.

De mishandeling is op camerabeelden vastgelegd. De verdachte staat goed herkenbaar op beeld. De politie vraagt daarom dan ook om hulp bij het herkennen van de man die de kopstoot vorige week zaterdag gaf.  Het gaat om een kalende blanke man tussen 30 à 35 jaar oud en ongeveer 195 cm lang. Hij droeg witte sportschoenen, een felrode trainingsbroek en een grijze sweater van het merk Puma. Hij sprak accentloos Nederlands. 

De man stond niet alleen bij de broodjesafdeling te wachten. Hij werd vergezeld door twee andere mannen. Omstanders hebben vernomen dat de drie direct vanuit hun werk richting de supermarkt zijn gegaan. Er bestaat dus een mogelijk dat de drie in de omgeving van Goes aan het werk waren of dat zij in de omgeving van Goes werken.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp.