FOK! Wat een weer: bewolkt met kans op een bui

Het raakt geleidelijk op steeds meer plaatsen bewolkt en vooral in het noorden en midden wordt (lichte) regen of een bui verwacht. Vanavond wordt het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordelijk kustgebied tot 18°C in het zuiden. De westelijke wind is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind af naar zwak tot matig.

Vannacht zijn er wolkenvelden en blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C en de west- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Morgen overdag zijn er met name in de kustgebieden perioden met zon. Meer landinwaarts ontstaan er vrij veel stapelwolken. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 22°C in het zuiden van het land. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Donkere wolken pakken zich samen boven Cuijk..  (Foto: Charged)
Donkere wolken pakken zich samen boven Cuijk.. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.