FOK! Wat een weer: Code geel in het noorden

Vanochtend is het overwegend bewolkt en in de noordelijke helft van het land komt wat regen of enkele buien voor, waarbij ook onweer mogelijk is. Vanmiddag is er op meer plaatsen kans op enige regen. Vanavond klaart het van het westen uit op en wordt het droog.

De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C langs de kust tot lokaal 27°C in het zuidoosten. De wind is in de ochtend zuidelijk en zwak tot matig, maar in de middag steekt er boven land een matige, langs de kust een krachtige, mogelijk harde westenwind op. Hierdoor koelt het in de loop van de middag gevoelig af.

Komende nacht klaart het van het westen uit op. Het blijft droog. De minima liggen rond 12°C. De wind is west tot zuidwest, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig, af en toe krachtig.

Morgen overdag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. In het noord(oost)en is er in de ochtend een kleine kans op een bui. De maxima liggen tussen 15 °C aan de noordwestkust en 20°C in het zuidoosten. De wind is west tot zuidwest, matig, aan de kust (vrij) krachtig.(Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Mooie bloemen in Vijfhuizen (Foto: Charged)
Mooie bloemen in Vijfhuizen (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.