Overzichtstrailer voor De Sims 4 Ecologisch Leven

EA en Maxis hebben een overzichtstrailer gemaakt voor het aankomende uitbreidingspakket De Sims 4 Ecologisch Leven, dat op 5 juni naar pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One-systemen komt.

In De Sims 4 Ecologisch Leven kunnen Sims een duurzamere levensstijl omarmen en een positieve impact hebben op hun gemeenschap en het milieu. Het uitbreidingspakket introduceert Evergreen Harbor, een unieke nieuwe wereld waar Sims bij elke beslissing die ze nemen een directe invloed hebben op de staat van de buurt.

De trailer met nieuwe functies laat spelers zien hoe Sims hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en het 'groen' in Evergreen Harbor kunnen helpen herstellen door zonnepanelen of windturbines te installeren om hun huizen van stroom te voorzien en echt van het elektriciteitsnet te leven, wat de gemeenschap inspireert om te stemmen voor milieuvriendelijk initiatieven zoals gemeenschappelijke ruimtes en tuinen, upcycling van materialen en hergebruik ze voor nieuwe creatieve goederen en meer. Ook zien we de nieuwe carrièrepaden van Civil Designer en Freelance Crafter.