DJ Domien Verschuuren vindt zichzelf wederom een leuker mens geworden, net als in 2017

Soms bekruipt je het gevoel, dit heb ik eerder gehoord. Dat dacht uw redacteur vandaag ook toen hij las dat radio DJ Domien Verschuuren vindt dat hij een leuker mens geworden is. Dat vertelde de Qmusic-DJ namelijk in een interview met de ViVa. Wat mooi dat de mens zich door kan ontwikkelen, want zo'n drie jaar geleden zei Verschuuren exact hetzelfde in een interview met diezelfde ViVa.

"Ik werd boos als anderen sneller carrière maakten dan ik", zo citeert het AD de toen 29-jarige Verschuuren. "Het is het overlevingsmechanisme van jonge talenten: ik was achttien toen ik bij de radio kwam, wilde niets liever dan het maken als dj. Inmiddels heb ik rust omdat ik op de goede plek zit. Ik ben meer plezier gaan maken in de studio, daar word je automatisch een leuker mens van."

Ook zijn liefdesleven nam hij onder de loep. "Ieder ander meisje was al lang weggerend. Ik kan verschrikkelijk met mezelf bezig zijn. En driftig zijn. En onredelijk", zo blikte Verschuuren in 2017 terug. De DJ en vriendin ging destijds kortstondig uit elkaar maar de breuk werd gelijmd en teller van de jaren samen stond toen al op 10. "Ik miste haar. En ik besefte hoe onredelijk ik was. Ik was te veel met mezelf bezig en had geen oog voor wat ik had."

Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en Verschuuren is een nog leuker mens geworden zo lezen we op Nu.nl"Ik was wel een narcist, veel met mezelf bezig. Terugkijkend denk ik: je had wel wat meer mogen investeren in die ander. Ik denk dat ik mezelf nu beter op de tweede plek kan zetten en kan beseffen dat de mensen om me heen ook heel belangrijk zijn", zo citeert de nieuwswebsite uit de ViVa.

Zo'n anderhalf jaar geleden verbraken zijn toenmalige vriendin en Verschuuren hun relatie na meer dan 11 jaar. Daar heeft de Qmusic-ster veel van geleerd, net zoals de periode voor het vorige interview. De jonge Verschuuren was zichzelf namelijk echt kwijtgeraakt. "Maar dan praat ik over vijf, zes jaar geleden. Ik vond mezelf toen wel heel belangrijk en dacht: nu ben ik een BN'er en doe ik ertoe! Achteraf besef ik dat ik mezelf wel had mogen terugfluiten af en toe. BN'er zijn op zich is een lege huls", aldus Verschuuren in de ViVa. "Tegenwoordig zie ik mezelf als iemand die ontzettend veel geluk heeft dat-ie kan doen wat-ie het allerliefste doet, dat werk het allerbeste wil doen en daar een heel mooi, groot publiek mee kan bereiken."

"Het mooie aan deze periode is juist ook dat je beseft dat je niet alleen op de wereld bent en dat je elkaar harder nodig hebt dan ooit. Het maakt niet meer uit of je nu Gordon bent in een gigantische villa in Blaricum of Marije in een Vinex-wijk in Almere", zo vertelt Verschuuren.

We kijken nu al uit naar het volgende ViVia interview met de radio DJ over pak hem beet 4 jaar.