Time-Trial-mode van Tour de France 2020 onthuld

Nacon en Cyanide onthullen de Time-Trial-modus voor Tour de France 2020. Deze modus laat spelers een tijdrit spelen van de echte Tour de France.

Om een goede tijd te halen in een tijdrit, is beheer van uithoudingsvermogen van belang. Daarom heeft Cyanide in Tour de France 2020 de mogelijkheid toegevoegd een tijdritpositie in te nemen: wanneer je je voorarmen laat rusten op het stuur, verminder je de luchtweerstand en verhoog je je snelheid zonder extra inspanning te leveren, al gaat dit wel ten koste van je controle over de fiets. Dus pas op voor scherpe bochten, schakel snel weer terug naar een klassieke houding, en schaaf een paar honderdsten van seconden van je tijd om de eerste plaats te pakken. Met deze tijdritpositie kun je ook je inspanning beheren. Pas je inspanning zo goed mogelijk aan zonder je tempo te hoog te leggen, om te voorkomen dat je te vroeg uitgeput raakt.
Naast de tijdritpositie kun je in Tour de France 2020 ook een aerodynamische houding aannemen. Deze komt vooral goed van pas tijdens afdalingen, waarbij je ook even kunt rusten om je uithoudingsvermogen te laten herstellen.

Tour de France 2020 komt op 4 juni 2020 beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en later voor pc.