Fallout 4: New Vegas nog altijd in ontwikkeling

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de mod Fallout 4: New Vegas, in essentie de hele game Fallout: New Vegas in de engine van Fallout 4. De nieuwe trailer laat helaas niet zoveel zien behalve één van de grappige ontmoetingen die je in New Vegas had met een NPC die kort daarvoor een loterij had gewonnen.

Het project Fallout 4: New Vegas is sinds 2017 in ontwikkeling en af en toe wordt er wat verklapt over de voortgang. Het is onduidelijk of en wanneer het project officieel het levenslicht zal zien. Het zal in ieder geval niet de eerste keer zijn dat een soortgelijk project uiteindelijk op niets uitloopt of door de originele IP-houder in de kiem wordt gesmoord. De modders lijken er in ieder geval nog steeds vertrouwen in te hebben. Als je een beetje handig bent kun je jezelf ook opgeven om mee te helpen aan ontwikkeling, via een officieel formulier of via Discord.

De NPC uit de trailer, Oliver Swanick, was een ex 'powder ganger' en ontmoet de speler in New Vegas in Nipton. Oliver werd een beetje een 'running gag' omdat hij niet zelden na de ontmoeting met de speler enthousiast richting een roedel Radscorpions rent om daar vervolgens uiteengereten te worden.