PGA TOUR 2K21 verkrijgbaar vanaf 21 augustus

2K Games kondigt aan dat PGA TOUR 2K21 gepland staat voor release op vrijdag 21 augustus 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, Windows-pc via Steam, Nintendo Switch en Google Stadia. PGA TOUR pro Justin Thomas is de coveratleet voor de golfgame.

PGA TOUR 2K21 is ontwikkeld door HB Studios, de studio achter The Golf Club 2019. De game zal 15 gelicentieerde PGA TOUR-banen bevatten, die allemaal zijn gescand om de fairways, greens, bunkers, bomen, meren en vijvers tot leven te brengen. Spelers kunnen ook hun eigen greens en fairways maken met de duizenden opties die de Course Designer biedt.

Justin Thomas zal worden vergezeld door 11 PGA TOUR-professionals, die elk een uitdaging zullen vormen voor spelers in de Career Mode terwijl ze strijden om FedExCup Champion te worden. Spelers kunnen hun MyPLAYER's ook maken en personaliseren met uitrusting en kleding van gelicentieerde merken als adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Calla way Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf en meer.

PGA TOUR 2K21 zal gepresenteerd worden als een televisie-uitzending, met dynamische cutscenes en een naadloos herhalingssysteem, allemaal bij elkaar gepraat door het commentaar van commentator Luke Elvy en analist Rich Beem.

Het spel is ontworpen voor spelers van alle vaardigheidsniveaus. Beginners kunnen gebruikmaken van realtime tutorials, tips en shot-suggesties, terwijl veteranen aan de slag kunnen met features als Pro Vision, Distance Control, Putt Preview en andere innovaties. Social gaming is de kern van de ervaring, gezien spelers de strijd aan kunnen gaan in lokale en online wedstrijden, in de Alt-Shot, Stroke Play, Skins en Scramble-modi voor 4 spelers. Bovendien zullen Online Societies spelers aanmoedigen om hun team uit te nodigen om het clubhuis te bezoeken en volledige seizoenen en toernooien te houden met unieke regels en vereisten, evenals handicap- en evenementinstellingen.

Door een samenwerking tussen 2K en het sportmerk adidas ontvangen spelers die preorderen het 2K / adidas CODECHAOS MyPLAYER-pakket met adidas CODECHAOS BOA-golfschoenen en aangepaste 2K / adidas-uitrusting, waaronder een sportpolo, Ultimate365-broek en tourhoed, exclusief ontworpen door adidas Golf voor PGA TOUR 2K21. Spelers die de Digital Deluxe Edition kopen, ontvangen het 2K / adidas CODECHAOS MyPLAYER-pakket, evenals het "Golden Touch" -pakket met een gouden putter en driver en een 2300 VC-pakket, dat kan worden gebruikt om in-game cosmetische artikelen te ontgrendelen. PGA TOUR 2K21 is vanaf nu vooraf bestellen bij deelnemende retailers.