No Straight Roads bevestigd voor Nintendo Switch en Xbox One

Sold Out en Metronomik maken dat No Straight Roads op 30 juni 2020 óók zal verschijnen voor de Nintendo Switch en de Xbox One, tegelijk met de eerder aangekondigde versies voor de PlayStation 4 en pc.

De Nintendo Switch-versie van No Straight Roads bevat extra features die gebruikmaken van de mogelijkheden van deze console, inclusief:

  • Exclusieve Assist Mode – Werk samen met een andere lokale speler en bestuur de Elliegator, een geheime alligator-assistent die spelers tijdens gevechten helpt door voorwerpen op te pakken, props te transformeren en handige bonussen op te roepen.
  • Coöpstand voor drie spelers – Wanneer de Assist Mode wordt gecombineerd met de coöpstand, kunnen drie lokale spelers tegelijk spelen.
  • Touchscreen-ondersteuning – Gebruik het touchscreen van de Nintendo Switch om props te transformeren en items op te pakken.
  • Besturing met een enkele Nintendo Switch Joy-Con-controller – Speel de hele game met een enkele Joy-Con, of geef de tweede Joy-Con aan een vriend om coöp te spelen.

Voor de Nintendo Switch, Xbox One verschijnt ook een Collector’s Edition van No Straight Roads. Deze bevat een exclusieve, dubbelzijdige vinyl-LP met tracks van de soundtrack van de game, een 64 pagina’s dik ‘The Art of NSR’-artbook en officiële NSR-drumsticks, dit alles gebundeld in een funky presentatiedoos.

No Straight Roads is ontwikkeld onder leiding van Wan Hazmer, lead game designer van Final Fantasy XV, en Daim Dziauddin, concept artist van Street Fighter V. Het betreft een action-adventure-game waarin ritmische gevechten plaatsvinden in een vreemde wereld waar alles draait om muziek.

"Fans vroegen ons meteen al om versies van No Straight Roads voor Nintendo Switch en Xbox One, dus vinden we het geweldig dat we de game komende juni ook naar deze platformen kunnen brengen, tegelijk met de versies voor PS4 en pc", zei Sarah Hoeksma, Marketing Director van Sold Out. "We kunnen niet wachten tot spelers komende zomer lekker gaan rocken in dit muzikale avontuur, op welk platform dan ook."