The Elder Scrolls: Blades beschikbaar op Switch

Bethesda Game Studios heeft The Elder Scrolls: Blades uit Early Access gehaald en gereleased voor Nintendo Switch, vanaf nu gratis te downloaden in de Nintendo Game Store.

Door middel van cross-save kunnen spelers van de mobile versie verder spelen op Switch door hun Bethesda.net account te linken. Cross-platform functionaliteit laat spelers ook toe om te chatten met hun guild-leden en te vechten met andere spelers in de Arena, ongeacht het platform.

De Nintendo Game Store biedt nu ook een Quick Start Edition aan, een eenmalige bundel voor € 14,99 die 30.000 Gold, 2.000 Gems, bouwmaterialen, de exclusieve Sylvan Fountain decoratie en zeldzame uitrusting bevat die ooit toebehoorde aan de Bloodfall King.

Ook de volgende zaken zijn vanaf vandaag beschikbaar in Blades door update 1.7:

  • zes nooit eerder vertoonde missies, waaronder een nieuwe opdrachtenreeks die in dezelfde stijl speelt als de PvP Arena-modus van Blades die spelers uitdaagt om te vechten tegen een reeks steeds sterker wordende tegenstanders in de aanloop naar de Grand Champion.
  • Arena beloningen en Guild Leaderboards reset de PvP leaderboards en zal bijkomende prijzen zoals Gems, Health Potions en Chests belonen aan spelers, afhankelijk van welke Arena ze behaald hebben. De hoogst geplaatste spelers krijgen nog een unieke helm.
  • Om Early Access-spelers te bedanken, is er een gloednieuwe decoratie nu gratis te verkrijgen simpelweg door in te loggen.