FOK! Wat een weer: Wisselend bewolkt en een bui

Tot ziens!  

De ochtend begint zonnig, maar geleidelijk ontstaan er enkele stapelwolken en in het noorden is een enkele bui niet uitgesloten. Het wordt ongeveer 13°C. Er staat een vlagerige matige noord- tot noordoostenwind, die aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig is.

De nacht naar vrijdag verloopt helder en droog. De minimumtemperaturen variëren van lokaal -3°C landinwaarts tot +4°C aan zee. Aan de grond kan het plaatselijk matig vriezen. De wind is overwegend zwak en komt uit richtingen tussen noordwest en noordoost. Langs de noord- en noordwestkust is de wind noordwestelijk en mogelijk matig.

Vrijdag overdag begint overal zonnig en droog. In de loop van de dag ontstaan er wederom stapelwolken en in de noordelijke helft van het land drijven in de loop van de dag wolkenvelden binnen. Met name in het noordelijk kustgebied kan in de loop van de dag een enkele bui voorkomen. De middagtemperaturen variëren van circa 12°C in het noorden tot 16°C in het zuidoosten. De overwegend noordelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.