FOK! Wat eten we vandaag? #gehaktdag

Elke woensdag en zondag bereiden users in ons subforum Culinesse à  gogo volgens een van te voren bedacht thema een maaltijd. De algemene spelregels zijn simpel: op de bewuste dag maak je je gerecht en post je in de loop van de dag/avond een foto van je (mis)baksel in het thema-topic van die dag. Aanvullende voorwaarden worden per thema in het thematopic geplaatst. 

Vandaag is het thema heerlijk voor de hand liggend: woensdag is van oudsher gehaktdag! Ze zeggen wel eens dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, maar met gehakt kun je heel veel kanten uit; als opvulling door de spaghetti, gevulde paprika's, op een pizza, een broodje hamburger van de bbq, door een ovenschotel, in een wrap, door de soep of natuurlijk de traditionele bal gehakt. Op die laatste valt natuurlijk ook weer eindeloos te varieren. Zoals bijvoorbeeld deze gehaktbal met een verrassende vulling, of deze gehaktbal met kaas en mosterd

Nieusgerig geworden naar de thema's die al geweest zijn of nog komen gaan? Hier vind je het overlegtopic. Hint: Voor komende zondag staat er pizza op de planning Wat is jouw favoriete recept met gehakt? 

Afbeelding: Pixabay
Afbeelding: Pixabay