Harvest Moon: One World voor Switch aangekondigd

Natsume en Rising Star Games hebben vandaag Harvest Moon: One World voor de Nintendo Switch aangekondigd. De game wordt later dit jaar uitgebracht.

Beginnende boeren kunnen zich verheugen op een wereld vol nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen terwijl ze een steeds groter wordende boerderij beheren. De nieuwe game wordt ontwikkeld met een geheel nieuwe engine en graphics.

Harvest Moon: One World bevat een gloednieuwe manier waarop zowel nieuwe als doorgewinterde spelers Harvest Moon kunnen beleven,” aldus Hiro Maekawa, president en CEO van Natsume. “Over de jaren heen is Harvest Moon steeds beter geworden, maar heeft het altijd het traditionele, gezinsvriendelijke karakter behouden waar de franchise om bekendstaat. De nieuwe engine en nieuwe graphics maken van deze game een ervaring zoals je die in 2020 mag verwachten. We kijken er enorm naar uit om in de komende maanden meer bekend te maken over Harvest Moon: One World.

Kun jij je een wereld zonder tomaten, aardbeien of sla voorstellen? In de nieuwste telg binnen de Harvest Moon-serie is dat precies de situatie waarin jij je als speler bevindt. Slechts een oud boek toont je hoe de wereld ooit was... Spelers doen een ontdekking en gaan op een avontuur dat zich niet alleen in hun eigen dorp afspeelt, maar zich uitstrekt over de hele wereld. Van de stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er is letterlijk een hele wereld om te verkennen.

Harvest Moon: One World - Logo