FOK! Wat een weer: een paar lokale druppels

Tot ziens!  

Koele en polaire lucht maakt zich al enkele dagen meester van ons land. De wind is in vergelijking met de afgelopen dagen wel wat afgenomen. Verder vielen er verspreid over het land een paar buitjes. Ook ik kon zowaar 0,2 mm aftappen. Verder in het land viel er tussen de 1 en 2 mm. Kortom, het stelde geen ene reet voor.  

Gistermiddag vielen de buitjes vooral in het noorden. Lokaal kwam het zelfs tot wat hagel, maar zoals ik al zei het stelde niets voor. Er waren wel mooie luchten te zien.

Vandaag hebben we eigenlijk hetzelfde weer als gisteren. Er zijn zonnige perioden en lokaal valt er een buitje. Ook nu zal dat niet veel om het lijf hebben en is de grootste kans opnieuw voor het noorden. De maxima lopen uiteen van een koude 10 graden op Terschelling tot een mildere 15 graden in Maastricht. De wind is eerst zwak, maar neemt later op de dag toe uit een noordelijke richting. Langs de lust tot vrij krachtig.

Na vandaag is er van neerslag geen sprake meer. Als er al wat gevallen is natuurlijk. 

Vandaag een stukje muziek.  

Hallo!  

Meer weer op FOK!

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.