Vrouw met megatieten wil profboksster worden

Je kent het wel: je hebt werkelijk enorme tieten en dat zit wel eens in de weg bij het sporten. Mila Kuznetsova laat zich daar echter niet door weerhouden: de Oekraïnse is van plan om profboksster te worden.

Welke maat ze heeft vertelt de vertaling vanuit het Russisch ons helaas niet echt duidelijk, maar een visuele inspectie via Instagram zorgt voor de conclusie dat 'groot' een juiste klassering is. Vorig jaar deed het model mee aan Miss Universe Plus Size, nu gaat ze voor de sportwereld.

"Nog voor de huidige COVID-19-situatie bezocht ik het Klitschkomuseum in Kiev, waar ik de kampioensgordels van Vitaly en Vladimir zag. Ik heb er met een paar bokshandschoenen zelfs even tegen een bokszak geslagen", aldus Kuznetsova, die zegt geïnspireerd te zijn geraakt.

"Daarna ging ik op vakantie en toen ik terug kwam begon dit hele gebeuren, dus werden mijn plannen wat anders. Als dit voorbij is, wil ik met een coach gaan trainen en - als alles goed gaat - een bokslicentie aanvragen bij de nationale profbond, zodat ik binnen een paar maanden mijn debuut kan maken."

Vertrouwen in de interesse heeft ze in elk geval wel: "Ik heb meer dan een half miljoen volgers op Instagram, dus ik denk dat mensen wel interesse hebben om mij in de ring te zien. We hebben plannen om er een echte show van te maken."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Улыбка и смех - естественные антидоты против гормонов стресса и лучшие помощники для укрепления иммунной системы. Врачи неустанно напоминают о важности этих двух компонентов для поддержания хорошего психологического состояния. Кроме того, улыбка и смех заразительны. Блеск в глазах и твой позитивный настрой заставят окружающих обратить на тебя внимание и улыбнуться в ответ.💃💛💙 . . @milakuznetsova_queen

Een bericht gedeeld door MILA KUZNETSOVA MISS UKRAINE🇺🇦 (@mila_kuznetsova10) op25 Apr 2020 om 9:17 (PDT)