Zwaargewonde man aangetroffen in Tilburg. Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de wijze waarop vrijdag een man in de Piusstraat in Tilburg gewond is geraakt. De man is daar door de politie zwaar gewond aangetroffen. Het is echter niet duidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Een misdrijf wordt daarbij niet uitgesloten.

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 mei 2020, rond middernacht, werd het slachtoffer gewond aangetroffen in de Piusstraat in Tilburg. De man (47 jaar oud) werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Gezien zijn medische toestand kan hij zelf geen duidelijkheid geven over hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Daarom is de politie dringend op zoek naar getuigen die deze man op dat moment óf eerder die avond hebben gezien. Inmiddels is namelijk duidelijk dat het slachtoffer vrijdag rond 19.20 uur nog gezien is in de Edisonlaan in Tilburg.

Het signalement van de man op die avond is: Ongeveer 1.75 lang, blanke huidskleur, ongeschoren, donkerbruin haar. Hij droeg een donkerbruine lederen jas tot op de heup, donkerblauwe lange spijkerbroek en lichtgrijze sokken. Getuigen of mensen met meer informatie kunnen contact opnemen via 0900-8844. Ook kan er per email contact worden gezocht met het rechercheteam Hart van Brabant.